Gladheidbestrijding

Bij extreme winterse omstandigheden leveren sneeuwoverlast en gladheid veel ergernis op. Uw woning is niet goed te bereiken, de parkeerplaatsen zijn onbruikbaar. Bovendien, door een bevroren wegdek, aangevroren sneeuw en ijs ontstaan ook onveilige situaties.

De gemeente zorgt voor de openbare weg, maar voor uw eigen terrein, parkeerplaats, oprit, zelfs uw stoep! bent u zelf verantwoordelijk. 

Heeft u nou geen tijd of geen zin om in de kou uw pad of uw terrein sneeuw en ijs vrij te maken? Cousijnse Hoveniers is er 24 uur zeven dagen per week beschikbaar!  Met speciaal materieel zorgen we voor een schoon, toegankelijk en veilig terrein! Moet u om 08;00 uur weg? Of moet uw terrein voor 06:00 toegankelijk zijn? Cousijnse hoveniers zorgt er voor dat uw pad/terrein voor die tijd sneeuw en ijs vrij is !

In de regio Gelderland maken al veel particulieren en bedrijven gebruik van onze service.

Ziet u onze service wel zitten? Neemt u gerust contact met ons op. Dit kan op ons speciale nummer voor de gladheidservice: 0316-241 261. Ook kunt u op onze website het contact formulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk met u contact op

 

Ook in ijzige tijden staat Cousijnse Hoveniers voor u klaar!