Tuinaanleg

Cousijnse Hoveniers beschikt naast een vaste tuinarchitect ook over een vaste aanleg ploeg. Hun beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg & tuinonderhoud.

 

De vakbekwame hoveniers werken volgens de nieuwste methoden en beschikken over alle benodigde machines voor een vlekkeloos verloop van de aanleg van uw tuin. Cousijnse Hoveniers werkt ook conform alle wettelijke eisen. Ook weten de hoveniers exact hoe de tuinarchitect het bedoeld heeft en zullen zij zowel kwalitatief als kwantitatief geen genoegen nemen met minder en streven naar een optimaal eindresultaat van uw tuin!

 

Alle bij de tuinaanleg gebruikte bestratings- en bouwmaterialen van tuintegels tot en met de te gebruiken schroeven voor schuttingen zijn van topkwaliteit en zijn uitvoering getest door Cousijnse Hoveniers en optimaal geschikt bevonden voor hun functie in de tuin. Maar ook de bomen, heesters en vaste planten toegepast in de tuinontwerpen worden bij de aanleg van uw tuin zorgvuldig uitgekozen door onze tuinarchitecten en door de vakbekwame hoveniers met de grootst mogelijke zorg geplant.

 

Bij het aanleggen van uw nieuwe tuin, ontvangt u uitgebreide informatie over het onderhoud van uw tuin. Ongeacht of dit zelf doet of door ons laat verzorgen.

 

Cousijnse Hoveniers verzorgt uw tuin van A tot Z !